De Kerk in Oostelbeers

Samen met leden van Keskenoate hebben we de Kerk in Oostelbeers omgetoverd tot een intiem theater; speciale dank aan Peter van Gestel. Gisterenavond hebben we daar de eerste voorstelling gespeeld: de kritieken waren lovend te noemen. De zaal zat ademloos te kijken naar de verwikkelingen van Aksenti, de hoofdpersonage. Vanmorgen ontving ik deze recensie: “Knap werk, erg goed. Mooi toneelbeeld. Decor was mooi. Je ziet de mens steeds gekker worden. De muziek was mooi en werd goed ingezet. Het ‘Spaans’ meezingen met de accordeon was briljant. Licht werd goed gebruikt. Er werd niet ongeduldig heen en weer geschoven of met elkaar gepraat…er werd naar de Gek gekeken, de hele voorstelling lang. Proficiat met dit resultaat! Razend knap gedaan.”
U zult begrijpen dat ik nu al weer zin heb in de voorstelling van vanavond. Het is UITVERKOCHT.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *