Try-out

Inmiddels is de try-out achter de rug. Jan, Wim en ik zijn erg tevreden over de reacties van het publiek, bestaande uit (toneel-)vrienden. Datgene wat wij over willen brengen komt blijkbaar nogal binnen bij de mensen. Daarom is het goed dat de speelscenes worden afgewisseld met de prachtige accordeonklanken van Wim. Dat geeft rust en adem soms. Enkele dagen later zijn we bij elkaar gaan zitten en hebben we de feedback nogmaals de revue laten passeren. Binnenkort gaan we samen nog wat uitproberen…

Maar de grootste lijn staat overeind, en ook het personage Aksenti Ivanovistj Loopbaan (Proprisnjin) komt volop tot leven. Kortom: we zijn er klaar voor! Tijdens het Kubusfestival in Middelbeers op 4 november is de première.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *