Nog twee maanden …

Nog een kleine twee maanden en dan zal de try-out van Dagboek van een gek plaatsvinden. Dit doen we in Tafdak, het clubgebouw van toneelvereniging Keskenoate, waar we nu als gast gebruik mogen maken.

Het decor, de kleding, de rekwisieten alles begint zijn vorm te krijgen. Volgende week vrijdag is de accordeonist Wim Ruis er ook weer bij. We gaan dan weer aan de slag met een goede balans tussen spel en muziek. want muziek zal er klinken! Alles loopt voorspoedig, en ondanks tevredenheid blijven we niet achterover leunen. Er is dus van alles te doen. Zoals het regelen van voorstellingen. Vandaag overleg gehad met biologische boerderij het Schop te Hilvarenbeek. Daar kunnen we in februari 2024 terecht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *